Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Anketa

Kaj menite o spletni strani?
 

Kdo je na strani

Glavni sponzorji in donatorji

Nova KBM
 
Zavarovalnica Maribor
FA MAIK

Vinska trta

Nona

Luka Koper

Domov
Priprave ekipe KMN Slovenske gorice U-13 na Pohorju PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Dejan   
ponedeljek, 19. avgust 2013

 

19.8.2013 se je ekipa KMN Slovenske gorice U-13 odpravila na krajše priprave na Pohorje.  Sample Image

 1. DAN

Prvi dan prirav, ki je bil bolj kondicijsko obarvan je zanami.Vožnja z gondolo je bila prijetna in zanimiva. Pohodu proti domu Miloša Zidanška je sledil prvi kondicijski trening. V popoldanskih urah je bil na vrsti še drugi kondicijski trening. Seveda pa so bili otroci najbolj veseli 3. treninga z žogo.

 

Active Image

13- članska odprava s trenerjem pred odhodom na gondolo.

 

Active Image

Povzpeli smo se tudi na razgledni stolp pri "Belviju", do katerega smo opravili pohod, s tekom začinjenim s "šprinti" in dodatnimi nalogami, ki so jih mladi nogometaši zelo radi opravljali...

Active Image

 

  Active Image

Utrinki iz popoldanskega treninga z žogo

 

 2. DAN

Po jutranjem teku in zajtrku je bil dopoldan na vrsti nov kondicijski trening. Kosilu in počitku pa je sledil nov trening, ki je bil sprva ponovno kondicijsko obarvan. Po krajši pavzi pa je sledil še drugi del treninga, kjer je bilo več dela tudi z žogo. Noge so po skorajda 3 urnem treningu bile že precej težke...

Zaključek drugega dneva bo manj naporen, kot je bil dosedanji del dneva. Najprej ogled in analiza tekme iz finala državnega prvenstva do 13 let, kjer je v minuli sezoni naša ekipa osvojila 3. mesto. Ob 20.45 pa ogled kvalifikacijske tekme med Vitorio Plzen in NK MARIBOR.

Jutri nas čaka še dopoldanski trening. Po kosilu slovo od doma Miloša Zidanška, kjer skrbijo za naše dobro počutje, streho nad glavo in seveda, da so naši trebuhi prijetno polni. Po krajšem pohodu še vožnja z gondolo v Maribor, od tam pa še v Ruše, kjer nas ob 17.00 čaka prijateljska tekma z vrstniki NK Pohiorje.

 

 

  ... dopoldanski trening

Active Image

 

 

Active Image

 

 Active Image

 

... kosilu in počitku je v popoldanskih urah sledil nov kondicijsko - tehnični trening, ki je skupaj s pavzami trajal skorajda 3 ure... 

Sample Image

Sample Image

 Sample Image

Sample Image

Sample Image

Sample Image

 

3. DAN

Po napornem drugem dnevu je bil jutranji tek in ratezovanje kot nalašÄ za osvežitev težkih nog. Na igrišÄu ob domu Miloša Zidanška smo opravili še zadnji trening. Tokrat je bila ob sončnem vremenu precej prisotna tudi žoga, tako je dvourni trening minil hitro in v prijetnem vzdušju, kljub temu, da so bili nekateri že precej utrujeni.

Kosilu je sledilo pakiranje in slovo od gospoda Marjana, ki nam je pomagal, da je bilo naše bivanju v domu Miloša Zidanška, kar se da prijetne. Nato smo opravili pohod proti gondoli, s katero smo se ob pogledu na Maribor in okolico popeljali pod vznožje Pohorja. Tukaj so nas že čakali starši. Sledilo je še zadnje dejanje našega trodnevnega druženja, in sicer prijateljska tekma proti ekipi U-12 NK Pohorje. Kljub utrujenosti so se fantje tekme zelo veselili, tudi zaradi velikosti igrišÄa in za nas ne najbolj vsakdanjega sistema igranja (8+1), s katerim se je naša ekipa prvič seznanila. 

Po začetnem vodstvu domačih (1:0) so v drugi polovici prvega polčasa, naši igralci z dvema zaporednima zadetkama obrnili rezultat v našo korist. Do konca tekme so zadeli še trikrat, tako smo naš krstni nastop v igranju na velikem igrišÄu, med obema šestnajstmetrskima prostoroma, končali z zmago (5:1). Tako smo na najboljši možni način in v prijetnem druženju s starši končali prve naše mini priprave. 

Seveda pa vsi skupaj upamo, da bo tudi nadaljevanje sezone potekalo po začrtani in uspešni poti.

 

Še nekaj slikovnih utrinkov tretjega dne...

Sample Image

Sample Image

...dopoldanski trening

Sample Image

...pohod proti gondoli...

Sample Image

...in zelo zanimiva vožnja ob pogledu...

Sample Image

...na Maribor in okolico

Sample Image

...ogrevanje pred prijateljsko tekmo z NK Pohorjem na dobro urejenem igrišÄu

Sample Image

utrinek s tekme

Sample Image

in nasmejani obrazi ob zmagi in koncu zanimivega trodnevnega druženja.

 

Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( nedelja, 25. avgust 2013 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack