Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Domov arrow Predstavitev kluba
KMN Slovenske gorice prejel dva naziva športnika leta PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Bojan   
sobota, 29. marec 2014
V petek, 27. marca 2015 je v Cerkvenjaku potekala prireditev Športnik leta občin pod okriljem UE Lenart. Klub KMN Slovenske gorice je bil nominiran v dveh kategorija in v obeh kategorijah smo tudi prejeli naziv športnika leta.
Prireditev za naziv najboljšega športnika leta je potekala v Cerkvenjaku, v večinski organizaciji tamkajšnje Športne zveze Cerkvenjak, Radia Slovenske gorice in časopisa Ovtarjeve novice. Na prireditvi so sodelovali najboljši športniki iz področja celotne upravne enote Lenart, katero sestavljajo občine Lenart, Cerkvenjak, Benedikt, Sveta Trojica, Sveti Jurij in Sveta Ana. 
 
Naš klub si je prvo nominacijo prislužil v kategoriji najperspektivnejša ekipa na območju Slovenskih goric. Za ta naziv se je potegovala ekipa U-15, katera je v preteklem obdobju dosegala odlične rezultate, krona vsega pa je bila osvojitev naslova državnih prvakov v kategoriji U-13. Ekipa se je tudi to leto prebila v zaključne boje državnega prvenstva, kjer nastopa v kategoriji U-15.  Ob koncu se je izkazalo, da je ekipa dobila največ glasov strokovne komisije in tako prejela častni naziv najperspektivnejša športna ekipa v regiji.
 
Drugo nominacijo za naš klub je dobila naša ženska futsal ekipa ŽNK Slovenske gorice in sicer v kategoriji za najboljšo žensko ekipo. Nominacijo si je ekipa prislužila z dobrimi rezultati v državnem prvenstvu v preteklem obdobju in z doseganjem dobrih rezultatov v tekmovanju za pokal Jako, ki se smatra tudi kot neuradno državno prvenstvo Avstrije. Tudi ta ekipa je premagala konkurenco in na koncu osvojila naziv najboljše ženske ekipe Slovenskih goric. 
 
V klubu smo ponosni na obe osvojeni lovoriki, ki odražata rezultate večletnega dela in garanja ekip in celotnega kluba ter hkrati obema prejemnikoma nazivov športnik leta tudi iskreno čestitamo.
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( nedelja, 19. april 2015 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack