Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Domov arrow Tekmovanja in aktivnosti
Aktivne počitnice PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Admin   
sreda, 13. maj 2009

AKTIVNE POČITNICE


V zadnjem času nas vse bolj zajema način življenja, v katerem postajamo vse bolj odvisni od napredne tehnologije, hkrati pa nam zaradi hitrega tempa pogosto zmanjkuje časa in volje za telesno aktivnost. To še posebej predstavlja pereč problem pri mladini, ki svoj prosti čas raje namenja igranju računalniških iger in brskanju po medmrežju kot pa športnim aktivnostim. Tako smo v KMN Slovenske gorice pripravili projekt aktivnih počitnic, s katerim smo mlade želeli vzpodbuditi prav k športnemu udejstvovanju in jih hkrati seznaniti s prvimi nogometnimi koraki.

V okviru omenjenega projekta smo v času zimskih šolskih počitnic organizirali tečaj malega nogometa za učence OŠ Voličina. Skupno je bilo v tri starostne kategorije prijavljenih 40 otrok, za katere so skrbeli štirje vaditelji, sicer aktivni igralci malega nogometa. Največ zanimanja je bilo pri najmlajših, zaradi česar lahko z optimizmom zremo v prihodnost, saj prihaja nov val mladih športnikov, ki bo nekoč ponosno zastopal naš kraj.

Prav zaradi tega smo v klubu odločeni nadaljevati s takimi in podobnimi projekti tudi v prihodnje. V načrtu so že novi projekti, s katerimi želimo poleg fantov omogočiti vadbo tudi dekletom.

Nekaj utrinkov iz tokratnih »Aktivnih počitnic 2009« si lahko ogledate na tej strani.
Zadnja sprememba ( sreda, 13. maj 2009 )
 
 
Joomla Templates by Joomlashack