Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Glavni sponzorji in donatorji

Nova KBM
 
Zavarovalnica Maribor
FA MAIK

Vinska trta

Nona

Luka Koper

Domov arrow Sponzorji in donatorji
Občni zbor KMN Slovenske gorice PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Admin   
sreda, 13. maj 2009
Image 24. 4. 2009 od 19:30 do 22:00 je v prostorih krajevne skupnosti Voličina potekal redni letni občni zbor KMN Slovenske gorice.
Občnega zbora se je udeležilo 23 članov kluba, ki se je seznanilo s poročili o delu in financah v letu 2008 ter načrti v prihajajoči sezoni. Med  pomembnejšimi aktivnostmi kluba v letu 2009 je potrebno izpostaviti vzpostavitev šole malega nogometa in sodelovanje članskega moštva v 2. slovenski futsal ligi ter mladinskih ekip U-19, U-17 in U-15 v državnem prvenstvu.
K doseganju zastavljenih ciljev  bo klubu v novi sezoni pomagal nov član upravnega odbora Grega Polanec, ki je na tem mestu zamenjal Janeza Rožmarina.

Zadnja točka dnevnega reda – točka razno se je kar precej zavlekla saj je bilo kar nekaj tem, ki so bile pomembne predvsem za sestavo članske ekipe v sezoni 2009/10. Od kluba se tako poslavljata David Golob in Janez Rojs, ki sta bila posojena od KMN Zavrh in se vračata k svojemu matičnemu klubu. K istoimenskemu klubu pa želi prestopiti tudi Niko Krempl, nepogrešljiv igralec Slovenskih goric v zadnjem desetletju.

Precej burna debata je potekala v zvezi z trenerjem, ki ga člansko moštvo nujno potrebuje. Vodstvo kluba in večina igralcev je tako predlagalo kot prvo mesto seznama želja postavilo Danila Juršnika, trenerja, ki je pomagal ekipi Benedikta k uvrstitvi v 1. slovensko futsal ligo.
Vodstvo kluba je igralcem in drugim prisotnim članom predstavilo tudi, da bo člansko moštvo v prihajajoči sezoni dobilo novo podobo, saj bo klub nabavil nove tekmovalne drese in klubske trenirke.
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( četrtek, 24. februar 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack