Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Domov arrow Voličina
Občni zbor KMN Slovenske gorice PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Admin   
sreda, 13. maj 2009
Image 24. 4. 2009 od 19:30 do 22:00 je v prostorih krajevne skupnosti Voličina potekal redni letni občni zbor KMN Slovenske gorice.
Občnega zbora se je udeležilo 23 članov kluba, ki se je seznanilo s poročili o delu in financah v letu 2008 ter načrti v prihajajoči sezoni. Med  pomembnejšimi aktivnostmi kluba v letu 2009 je potrebno izpostaviti vzpostavitev šole malega nogometa in sodelovanje članskega moštva v 2. slovenski futsal ligi ter mladinskih ekip U-19, U-17 in U-15 v državnem prvenstvu.
K doseganju zastavljenih ciljev  bo klubu v novi sezoni pomagal nov član upravnega odbora Grega Polanec, ki je na tem mestu zamenjal Janeza Rožmarina.

Zadnja točka dnevnega reda – točka razno se je kar precej zavlekla saj je bilo kar nekaj tem, ki so bile pomembne predvsem za sestavo članske ekipe v sezoni 2009/10. Od kluba se tako poslavljata David Golob in Janez Rojs, ki sta bila posojena od KMN Zavrh in se vračata k svojemu matičnemu klubu. K istoimenskemu klubu pa želi prestopiti tudi Niko Krempl, nepogrešljiv igralec Slovenskih goric v zadnjem desetletju.

Precej burna debata je potekala v zvezi z trenerjem, ki ga člansko moštvo nujno potrebuje. Vodstvo kluba in večina igralcev je tako predlagalo kot prvo mesto seznama želja postavilo Danila Juršnika, trenerja, ki je pomagal ekipi Benedikta k uvrstitvi v 1. slovensko futsal ligo.
Vodstvo kluba je igralcem in drugim prisotnim članom predstavilo tudi, da bo člansko moštvo v prihajajoči sezoni dobilo novo podobo, saj bo klub nabavil nove tekmovalne drese in klubske trenirke.
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( četrtek, 24. februar 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack