Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Anketa

Kaj menite o spletni strani?
 

Kdo je na strani

Glavni sponzorji in donatorji

Nova KBM
 
Zavarovalnica Maribor
FA MAIK

Vinska trta

Nona

Luka Koper

Domov
Poletne športne aktivnosti za otroke PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Bojan Stergar   
četrtek, 09. julij 2009

SPOŠTOVANI OSNOVNOŠOLCI IN STARŠI!

Kljub temu, da se poletje počasi izteka, se nam še vedno lahko pridružite pri naših poletnih aktivnosti za otroke, ki smo jih pripravili v sklopu programa »Hura počitnice – Osvetlimo in oživimo športna igrišča«.

 

V KLUBU MALEGA NOGOMETA KMN SLOVENSKE GORICE smo se po uspešni organizaciji aktivnih počitnic v času zimskega oddiha otrok in nadaljevalnem tečaju malega nogometa, ki je za učence OŠ Voličina potekal do konca šolskega leta, odločili pripraviti športne aktivnosti tudi v času poletnih počitnic. Poletne aktivnosti za otroke bodo potekale v sklopu programa »Hura počitnice – Osvetlimo in oživimo športna igrišča«.

Kljub temu, da se počitnice počase približujejo h koncu se nam lahko še vedno pridružite pri naših poletnih športnih aktivnostih. Poleg vseh nogometašev so k naši vadbi vabljeni tudi vsi tisti, ki so jim bližje drugi športi (košarka, odbojka, atletika, splošna vadba).
Otroci bodo razdeljeni v več različnih skupin in sicer:

  • 1. – 4. razred (fantje – nogomet)
  • 1. – 4. razred (fantje in deklice – splošna vadba)
  • 5. – 9. razred (fantje – nogomet)
  • 5. – 9. razred (fantje in deklice  – splošna vadba)


KMN SLOVENSKE GORICE vadnine za udeležbo na aktivnih poletnih počitnicah 2009 ne bo zaračunaval, saj želimo čim širšemu krogu mlade populacije omogočiti vadbo tudi v mesecih, ko je le-ti nimajo na šolskem urniku. Termini vadbe bodo sprotno objavljeni na tem spletnem naslovu.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonsko številko 031/579-674 (Dejan) ali 051/682-516 (Bojan) in na elektronskih naslovih E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  ali E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( nedelja, 20. september 2009 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack