Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Domov arrow Organi društva
HURA, prosti čas 2009 - novoletne počitnice PDF Natisni E-pošta
Prispeval: KMN Slovenske gorice   
torek, 12. januar 2010

Novoletne počitnice so za nami in za nami je tudi nov izpeljan projekt, ki smo si ga zadali v KMN Slovenske gorice. Po organizaciji športnih aktivnosti za šoloobvezne otroke v poletnih in jesenskih počitnicah ter ob koncu tedna smo tudi tokrat poskrbeli, da so otroci ostali telesno aktivni tudi v času novoletnih počitnic.

Tokrat smo v sklopu izvajanja projekta Ministrstva za šolstvo in šport »Hura, prosti čas – 2009«, izvajali program 2C - novoletne počitnice. Poleg že vpeljane redne tedenske nogometne vadbe in vadbe ob koncu tedna, ki prav tako poteka v sklopu projekta HURA, prosti čas, smo učencem OŠ Voličina, razdeljenim v tri starostne skupine, ob nogometu ponudili tudi splošno vadbo, plavanje in smučanje. Slednje žal zaradi premajhnega števila prijavljenih ni bilo izpeljano, zaradi česar smo otrokom nudili dodatno vadbo v telovadnici.

Projekt je bil uspešno izveden, za kar se zahvaljujemo vsem sodelujočim otrokom, vaditeljem in ostalim, ki so žrtvovali svoj čas, da je aktivnosti končalo tako veliko število zadovoljnih in nasmejanih otrok.

Aktivno delo z mladimi je ena najpomembnejših prioritet našega kluba ne le v sedanjosti, temveč bo tudi v prihodnjih letih. Prav zaradi tega smo v lanskem in letošnjem letu še okrepili sodelovanje z OŠ Voličina in pričeli sodelovati tudi z OŠ Korena, kjer smo tokrat prvič pripravili športne aktivnosti za najmlajše. Številni nasmejani in zadovoljni prepoteni obrazi otrok nam kažejo, da smo v klubu na pravi poti. Tako v sklopu projekta HURA, prosti čas aktivno poteka program ODPRIMO TELOVADNICE 2A-OB VIKENDIH. Z redno vadbo pa bomo v prihodnjih dneh in tednih nadaljevali tudi na OŠ Korena. Pri vseh teh aktivnostih nam je zagotovo v pomoč številčen kader z opravljeno futsal licenco in sodelovanje z drugimi športnimi pedagogi.

Vabljeni, da se k našim prihodnjim aktivnostim pridružite tudi vi, daj se bo v pestrem programu našlo tudi kaj za vas!

Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( četrtek, 28. januar 2010 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack