Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Anketa

Kaj menite o spletni strani?
 

Kdo je na strani

Prisotnih 1 gost prijavljenih

Glavni sponzorji in donatorji

Nova KBM
 
Zavarovalnica Maribor
FA MAIK

Vinska trta

Nona

Luka Koper

Domov
Uspešen vikend nogometašev KMN Slovenske gorice PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Bojan   
nedelja, 27. junij 2010

 

Minuli podaljšan vikend je bil uspešen za nogometaše KMN Slovenske gorice, saj smo slavili na kar dveh nočnih turnirjih.

 

Turnir za pokal "Selška noč"

V Selcah je potekala slavnostna otvoritev velike športne pridobitve tako za kraj Selce, Krajevno skupnost Voličina, kakor tudi celotno Občino Lenart. Namenu je bilo namreč predano novo nogometne igrišče na umetni travi.

V sklopu tega velikega dogodka je potekal tudi nočni turnir v malem nogometu na umetni travi. Turnirja se je udeležila tudi naša ekipa, ki je nastopala pod imenom KMN Slovenske gorice F.a. maik. Podjetje F.A. Maik, d.o.o. je bilo tudi sponzor ekipe na turnirju in posledično poravnalo stroške prijavnine, za kar se sponzorju v imenu ekipe lepo zahvaljujemo.

Naša ekipa je barve kluba odlično zastopala in na koncu turnir zaključila z zmago. V polfinalnem obračunu smo se pomerili z ekipo KMN Torpedo in se prebili v finale po streljanju kazenskih strelov. V velikem finalu nam je stala nasproti ekipa Antipropaganda, katera pa nam ni bila dorasel tekmec in končni rezultat je bil visokih 5:0.

Za našo ekipo so nastopili:

Aljaž Jurša, Jernej Damiš, Gregor Tuš, Miha Čuček, Simon Arzenšek, Primož Jurančič, Tadej Bezjak, Grega Polanec in Blaž Živko. Ob odlični igri vseh igralcev se je še posebej izkazal Miha Čuček, ki je postal tudi najboljši igralec turnirja.

turnir_selce_640x480px.jpg

Zmagovalna ekipa KMN Slovenske gorice F.A. Maik na turnirju v Selcih

Memorialni turnir Stročja vas 2010

Podkrepljeni z zmago iz turnirja v Selcih, so se naši fantje v nekoliko okrnejši zasedbi podali v soboto, 26.06.2010 na nočni turnir v malem nogometu v Prlekijo in sicer v kraj Stročja vas. Tam so nastopili pod imenom KMN Slovenske gorice. Tako kot večer prej, so se tudi ta večer izjemno izkazali in se vrnili v domači kraj z novo lovoriko. Tokrat so se v finale uvrstile tri ekipe, kjer je za naslov najboljše ekipe potekala prava drama. Vse tri tekme so se namreč končale z neodločenim izidom in kazenski streli so odločili zmagovalca. Na srečo smo bili že drugo večer zapored pri streljanju kazenskih strelov srečnejša ekipa in dosegli nov uspeh naše futsal ekipe.

Za zmago so bili zaslužni Aljaž Jurša, Jernej Damiš, Miha Čuček, Simon Arzenšek, Primož Jurančič in Blaž Živko.

 

  kmn_slov_gorice_500x375px.jpg

  Zmagovalna ekipa KMN Slovenske gorice na turnirju v Stročji vasi

 

 

 

Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( sreda, 30. junij 2010 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack