Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Anketa

Kaj menite o spletni strani?
 

Kdo je na strani

Glavni sponzorji in donatorji

Nova KBM
 
Zavarovalnica Maribor
FA MAIK

Vinska trta

Nona

Luka Koper

Domov
11. tradicionalni Å¡portni dan v Voličini PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Bojan Stergar   
ponedeljek, 16. avgust 2010

Tudi to poletje bo, kot že 10 let zapored, potekal tradicionalni športni dan v Voličini. Tokrat je to že 11. zaporedni športni dan, ki poteka v soorganizaciji Športnega društva Voličina, KMN Slovenske gorice in Balin kluba Voličina.

Športni dan bo tudi tokrat v znamenju različnih športnih tekmovanj, katere povezuje športni duh, dobra volja in prijateljsko druženje. Aktivnosti so razporejene tako, da lahko pride na svoj račun kar največ športnih zanesenjakov, ki se lahko pomerijo v različnih panogah in kar je najpomembneje - vse poteka brez vstopnin ali kakšnih drugih stroškov nastopanja!

Pomerite se v tenisu, odbojki na mivki, balinanju in še marsičem drugem... Prav tako vabljeni na malonogometni turnir, ki bo potekal v sklopu športnega dne in bo štel za 34. pokal slovenski goric, kar je tudi eden najstarejših tovrstnih turnirjev v Sloveniji.

V vseh disciplinah bodo zmagovalci nagrajeni s pokali in praktičnimi nagradami, hkrati pa je za vsakega udeleženca na voljo brezplačna malica in pijača. 

Več o tekmovanjih in načinu prijave v priloženem vabilo. Za ogled vabila kliknite tukaj!  

Vabljeni! 

Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( četrtek, 24. februar 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack