Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Anketa

Kaj menite o spletni strani?
 

Kdo je na strani

Glavni sponzorji in donatorji

Nova KBM
 
Zavarovalnica Maribor
FA MAIK

Vinska trta

Nona

Luka Koper

Domov
Še en uspeh mladinskih selekcij KMN Slovenske gorice PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Bojan Stergar   
torek, 01. februar 2011

Po uspehu selekcije U-15, smo v klubu pretekli vikend doživeli še en uspeh mlajših klubskih selekcij. Med najboljši 8 ekip v Sloveniji se je namreč uspelo uvrstiti naši selekciji v državnem prvenstvu U-18.

ekipa_u-18_1_730x547px.jpg

 

V soboto, 29.01.2011 je v Voličini potekal še zadnji turnir predtekmovanja v državnem prvenstvu za igralce do 18 let (U-18). Po smoli, ki nas je spremljala v nekaterih preteklih krogih, sta tokrat za napredovanje v obeh preostalih tekmah šteli zgolj zmagi. Ob zavzeti igri in veliki meri borbenosti nam je uspelo doseči želeno in po zadnji odigrani tekmi turnirja je bil pogled na lestvico skupine prav razveseljujoč. Ekipa se je namreč z 19-imi zbranimi točkami uvrstila na drugo mesto in se tako uvrstila v nadaljnje tekmovanje. Za ta izjemen uspeh smo v zadnjem krogu najprej s 4:3 premagali ekipo Mala Nedelja U-18, nato pa še ekipo KMN Tomaž. Tekmeca iz okolice Ormoža smo premagali z rezultatom 3:1. Pomembni zmagi smo dosegli kljub dejstvu, da smo nastopali precej oslabljeni, saj sta, ob nekaterih drugih igralcih, manjkala tudi Tomi Tuš in  Blaž Živko, ki sta se v dosedanjem delu tekmovanja zelo izkazala.

S prebojem v zaključne boje smo še enkrat več dokazali, da se za prihodnost futsala v naši okolici ni potrebno bati in z optimizmom zremo v prihodnje dni, ko bomo izvedeli nadaljni potek tekmovanja in tudi nasprotnike, ki se nam bodo pridružili v neposrednem boju za naslov državnega prvaka.

Več o tekmovanju v skupini D si lahko ogledate tukaj.

Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( torek, 01. februar 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack