Dobrodosli na spletni strani

Dobrodosli na spletni strani

Anketa

Kaj menite o spletni strani?
 

Kdo je na strani

Prisotnih 2 gostov prijavljenih

Glavni sponzorji in donatorji

Nova KBM
 
Zavarovalnica Maribor
FA MAIK

Vinska trta

Nona

Luka Koper

Domov
5. memorialni turnir - Torpedo 05 zmagovalec PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Bojan   
nedelja, 08. januar 2012

V soboto, 07.01.2012 je potekal 5. memorialni turnir v spomin na tragično preminula Gašperja Tuša in Uroša Ropa.

V konkurenci 22-ih ekip smo si lahko ogledalo zanimive dvoboje že v predtekmovanju, kjer so se na parketu predstavili tudi nekateri zvedniki slovenskega nogometa. Tako v Lenartu, kot tudi v Voličini, se je odvijal napet boj za prvi dve mesti v skupini, ki sta vodili v nadaljnje tekmovanje in uvrstitev med najboljših dvanajst ekip.

Po četrtfinalnih dvobojih se je v polfinale uvrstilo šest zmagovalcev, kjer se je z žrebom določilo polfinalne pare. Lepo napolnjene tribune so spremljale kvalitetne dvoboje, finale pred finalom pa sta odigrali ekipi Torpedo 05 in Virtuozi. V tej tekmi so zadnjega finalista odločili kazenski streli, v katerih so imeli več sreče igralci Torpeda 05. Ta ekipa je kasneje postala tudi končni zmagovalec turnirja. V finalu treh ekip je najprej premagala ekipo Antipropaganda in nato še ekipo Davidov Hram ter se tako veselila naslova zmagovalca 5. memorialnega turnirja. Drugo mesto je osvojila ekipa Davidov Hram, tretje pa Antipropaganda.

Za odlične dosežke so bili nagrajeni tudi nekateri posamezniki. Najboljši igralec turnirja je bil Alen Ploj (Torpedo 05) iz iste ekipe je bil tudi najboljši vratar turnirja. Nagrado za najboljšega strelca je osvojil Leon Črnčič, član ekipe Davidov Hram.

Pokale najboljšim ekipam in posameznikom sta podelila predsednik športne zveze Lenart Igor Jurančič in odličen nogometaš ljubljanske Olimpije - Dare Vršič.

 memorial_2012_112_1024x768.jpg

Zmagovalna ekipa Torpedo 05 v družbi Dareta Vršiča.

memorial_2012_058_1024x768.jpg

Leon Črnčič (levo) je postal najboljši strelec turnirja.

Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja sprememba ( sobota, 23. marec 2013 )
 
< Nazaj   Naprej >
 
Joomla Templates by Joomlashack